Najaarsexpositie

Met de feestmaand in aantocht presenteren wij u met trots de najaarsexpositie, met speciale aandacht voor drie bijzondere kunstenaressen, die elk werkzaam zijn in hun eigen specifieke en boeiende discipline.

Maria Verstappen
In de schilderijen van Maria wordt u in een universele diepgang gevangen. Het zit vol bewegingen en intensiteit, zoekend vanuit een materiele vorm naar ontzagwekkende kracht. Maria zal op zondag 20 november en 18 december aanwezig zijn in onze galerie.

Thea Verlinden
Twintig jaar reeds ontwerpt en vervaardigt Thea zilveren sieraden. Enkele jaren geleden heeft zij de tagua noot uit Equador ontdekt en maakt hier kleurrijke kettingen van. Thea is aanwezig tijdens de weekenden.

Sylvi Schiller (Driedimensionale werken)
De gedachten van Sylvi liften mee op de magie van de natuur. Op haar gemak bekijkt ze alle vormen en kleuren, schaduwen en lichtveranderingen, waardoor alles er telkens geheel anders uitziet. Een passie die ze graag met ons deelt. Sylvi zal tijdens het weekend van 10 en 11 december aanwezig zijn en u graag meer vertellen over haar kunstwerken.

Graag tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *